Inspirerende showroom

Jarenlange garantie

Montage door vaklieden

Ruime ervaring

Verasol® Carports

Een carport van Verasol® biedt het gehele jaar bescherming voor uw auto.

Een carport kunt u aan het huis of los plaatsen en maakt uw huis en leefruimte groter. In de lente- en zomermaanden is uw auto goed beschermd tegen schadelijk zonlicht en uitwerpselen van vogels. In de herfst- en wintermaanden is uw auto beschermd tegen vallende bladeren en neerslag. Met een carport houdt u de garage ook voor andere zaken, en staat uw auto droog en uit de zon.

Carport gebogen

Carport vlak

Ervaar het gemak

Ervaar het comfort van een Verasol® carport. U heeft geen vogelpoep meer op uw net gewassen auto. U hoeft niet langer door de regen naar uw auto te lopen en te zoeken naar een paraplu. De carport is gemakkelijk los te plaatsen, bouwkundige aanpassingen aan uw woning zijn niet nodig. De carport kunt u zelf installeren met het Verasol® bouwpakket of u laat de experts van Outdoor Pleasure de montage voor u uitvoeren.

Vlakke of gebogen dakconstructie

De carports van Verasol® zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een vlakke dakconstructie of een gebogen dakconstructie. Elke dakconstructie heeft een eigen stijl. De carports zijn leverbaar in diverse maatvoeringen in de kleuren structuurlak wit en structuurlak antraciet. Natuurlijk kunt u de carport ook voor andere doeleinden inzetten bijvoorbeeld als losse overkapping voor een terras of zwembad.

Contact

Heeft u interesse in een Verasol® carport of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Outdoor Pleasure via het contactformulier of vraag een offerte op maat aan.