Inspirerende showroom

Jarenlange garantie

Montage door vaklieden

Ruime ervaring

Onderdakzonwering van Verasol®

Onderdakzonwering type T90

Zonwering in uw veranda of tuinkamer volledig naar uw smaak? De T90 onderdakzonwering biedt een ruime keuze aan doekdesigns. Daarnaast biedt dit doektype voldoende UV- en warmtebescherming. Het systeem is eenvoudig in en uit te draaien door middel van de meegeleverde draaizwengel. Voordeel is dat u voor deze zonwering geen stroompunt nodig heeft. Tevens kunt u de zonwering gerust uit laten staan bij afwezigheid, deze zit immers hoog en droog onder uw veranda. Verasol® adviseert deze zonwering vooral in combinatie met glas en polycarbonaat veranda’s en tuinkamers.

Onderdakzonwering type T200

Gemak dient de mens! De T200 onderdakzonwering is uitgevoerd met een elektrische aandrijving, te bedienen met een wandschakelaar of afstandsbediening. U kunt hier ook kiezen voor het Somfy systeem, zodat u met eventueel bestaande zonweringen kunt koppelen. De T200 is afgelopen jaren het best gekozen zonweringsproduct geweest binnen het Verasol® assortiment, dat is niet voor niets. Het prachtige assortiment aan beschikbare doekdesigns zorgt altijd voor een passende keuze in uw project. Verasol® adviseert deze zonwering vooral in combinatie met glas en polycarbonaat veranda’s en tuinkamers.

Onderdakzonwering type T350

Rondom beschut tegen de zon! De T350 onderdakzonwering is elektrisch aangedreven en aan beide zijden voorzien van een ritsgeleiding in de rails. Voordeel hiervan is dat het doek rondom gesloten is, en extra strak onder uw veranda hangt. De T350 is net zoals de T200 uit te voeren met een wandschakelaar of afstandsbediening. U kunt hier ook kiezen voor het Somfy systeem, dat u met eventueel bestaande zonweringen kunt koppelen.

/

Onderdakzonwering projecten

Contact

Heeft u interesse in een Verasol® zonwering of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Outdoor Pleasure via het contactformulier of vraag een offerte op maat aan.