Inspirerende showroom

Jarenlange garantie

Montage door vaklieden

Ruime ervaring

Screens van Verasol®

Screens met ZIP

Met screens houdt u overdag zicht naar buiten, maar heeft u geen inkijk. Dankzij de hoge windvastheid van screens zijn ze geschikt voor situaties waar andere zonwering niet mogelijk is. Screens zijn comfortabel in gebruik en bij wat wind kunnen ze ook worden ingezet. Bij Outdoor Pleasure vindt u naast de traditionele screens, ook ZIP-screens. Bij een ZIP-screen houdt een rits-systeem het screendoek vast in de geleiders, waarbij er geen ruimte tussen het doek en de geleiders is.

Ontdek ook de scherp geprijsde stormvaste Verasol® Rits-screens. Dankzij de supersterke zijgeleiding en het hoogwaardige screendoek zijn Rits-screens uitermate geschikt als zij- en voorwanden voor uw veranda. Rits-screens zijn verkrijgbaar in vele kleuren en doeksoorten. Tevens kunt u kiezen voor diverse soorten bedieningen zoals een draaiknop of meerkanaals afstandsbediening.

Contact

Heeft u interesse in een Verasol® screens of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Outdoor Pleasure via het contactformulier of vraag een offerte op maat aan.