Inspirerende showroom

Jarenlange garantie

Montage door vaklieden

Ruime ervaring

Over Outdoor Pleasure

Bij Outdoor Pleasure vindt u alles om langer van het buiten leven te genieten. Met ruim 9 jaar ervaring in de aanleg van veranda’s, tuinkamers, carports, zonwering en aanverwante mogelijkheden is het team van Outdoor Pleasure u graag van dienst.

Outdoor Pleasure is exclusief dealer van het vooraanstaande merk Verasol®. De hoogwaardige aluminium verandasystemen van Verasol® zijn al vele jaren toonaangevend, zoals de Greenline, Profiline en Highline verandalijnen. Ieder type bevat specifieke kenmerken en is dankzij de vele opties compleet naar uw wens uit te breiden. De producten van Verasol® zijn milieuvriendelijk, onderhoudsarm en u bent altijd verzekerd van een jarenlange garantie. Daarnaast kunnen alle producten exact op maat worden geleverd tegen aantrekkelijke prijzen.

Groot assortiment

Naast veranda’s kunt u bij Outdoor Pleasure ook terecht voor carports, tuinkamers en tuinafscheidingen van Verasol®. Het assortiment aan opties en accessoires is eindeloos. Om het buitenleven nog verder te veraangenamen biedt Outdoor Pleasure u ook diverse zonweringproducten, comfortabele terrasverwarmingssystemen en luxe spa’s.

Outdoor Pleasure verzorgt waar gewenst een vakkundige montage van uw buitenproducten bij u op locatie. Outdoor Pleasure werkt uitsluitend met duurzame producten met een jarenlange garantie.

Dankzij de buitenoplossingen van Outdoor Pleasure bepaalt u het hele jaar door zelf wanneer u van uw tuin geniet!

Contact

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of kom langs in de showroom. We staan voor u klaar. Outdoor Pleasure helpt u graag bij de exacte details van uw project.