Inspirerende showroom

Jarenlange garantie

Montage door vaklieden

Ruime ervaring

Overkapping Oosterhout

Wilt u graag een overkapping voor bij uw woning in Oosterhout? Outdoor Pleasure vindt de ideale overkapping voor in uw tuin waarmee u meer en langer van het buitenleven kunt genieten. Verrijk uw tuin met een van de topproducten van verandaspecialist Outdoor Pleasure. Wij helpen u graag met het samenstellen van een op maat gemaakte tuinoverkapping.

Kies uw overkapping in Oosterhout

Outdoor Pleasure heeft verschillende type overkappingen die afkomstig zijn uit de lijn van Verasol, een vooraanstaand merk op het gebied van tuinoverkappingen. Deze hoogwaardige aluminium producten bieden u meer mogelijkheden om naar buiten te gaan en het hele jaar door te genieten van uw tuin in Oosterhout. U kunt uiteraard zelf een gepaste overkapping selecteren die past bij uw woning en uw specifieke wensen. We hebben drie type overkappingen: de Greenline, de Profline en de Highline overkapping, allen met een eigen stijl. Bij iedere overkapping kunt u zelf de kleur en maat kiezen en zorgen wij voor een perfect eindresultaat.

Alles voor uw tuin

U kunt bij Outdoor Pleasure niet alleen een mooie overkapping uitkiezen, wij hebben ook diverse extra’s om van uw tuin een plek te maken waar u het hele jaar kunt genieten. Zo kunt u uw veranda uitbreiden naar een heuse tuinkamer, volledig afgesloten met glazen schuifwanden. Dit kunt u als extra kamer gebruiken en inrichten als eetkamer of kantoor, of als lounge om te ontspannen in de natuurrijke omgeving van uw tuin in Oosterhout. Naast deze uitbreidingsmogelijkheden kunnen we uw overkapping ook voorzien van handige extra opties, zoals terrasverwarmers om er ook in de winter warm bij te zetten. Maar ook ledverlichting zodat u met uw bezoek kunt genieten van een zomerse avond. Ook voor andere onderdelen voor in uw tuin kunt u bij ons terecht. Zo hebben onder meer ook carports om uw auto te beschermen en zonwering om wat schaduw te creëren op warme zomerse dagen.

Ervaren specialist

Wanneer u kiest voor een overkapping in uw tuin wilt u zeker zijn van de kwaliteit en de garantie hebben dat u jaren kunt profiteren van het buitenleven. Daarom krijgt u bij Outdoor Pleasure altijd jarenlange garantie op de verschillende terrasoverkappingen. U kunt bij ons profiteren van de ruime ervaring van onze medewerkers die alles weten op het gebied van tuinoverkappingen en veranda’s. Voor een gedegen advies bent u dan ook altijd van harte welkom in onze showroom waar u de verschillende modellen kunt bekijken. Ook ons montageteam heeft de nodige ervaring opgebouwd in de afgelopen jaren en beschikt over alle kennis en vaardigheden om het eindresultaat naar wens bij u te monteren in de tuin in Oosterhout.

Overkapping bij u in Oosterhout

Wilt u ook een prachtige overkapping in uw tuin om zo meer buiten te kunnen zijn en al vroeg in het jaar te genieten van het voorjaarszonnetje? Dan is een overkapping van Outdoor Pleasure voor u de mogelijkheid om uw tuin in Oosterhout te verrijken. We helpen u graag met kiezen van de passende stijl en komen deze bij u afleveren en monteren wanneer gewenst. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.