Inspirerende showroom

Jarenlange garantie

Montage door vaklieden

Ruime ervaring

Overkapping Etten-Leur

Zou u graag een overkapping in uw tuin in Etten-Leur willen? Neem dan eens een kijkje in het brede assortiment van verandaspecialist Outdoor Pleasure. Wij leveren topkwaliteit en scherp geprijsde overkappingen die uw tuin een boost geven en u meer ruimte geven om naar buiten te kunnen. Outdoor Pleasure is dan ook de ideale partij om u te helpen aan een gewenste overkapping.

Buitenleven met een overkapping in Etten-Leur

Mensen genieten graag van het buiten zijn, ontspannen in het zonnetje of kijkend naar een bloeiende tuin. Toch kunnen we vaak maar beperkt genieten van onze eigen achtertuin. Met behulp van een overkapping kunt u het hele jaar door profiteren van het buitenleven. U bent beschermd tegen weersomstandigheden en u kunt al in het vroege voorjaar genieten van een boek lezen in de zon. Meer buitenleven creëert u dan ook met een overkapping van Outdoor Pleasure in uw tuin in Etten-Leur. Geen last meer van snijdende wind of een drupje regen dankzij de afschermende zijwanden. Als u graag buiten bent is een terrasoverkapping de ideale oplossing.

Uitbreidingsopties

Wanneer u ervoor kiest om een overkapping in de tuin te laten plaatsen kunt u deze helemaal naar eigen wens samenstellen. Bij Outdoor Pleasure hebben we de beschikking over topkwaliteit veranda’s van vooraanstaand merk Verasol. Deze kwalitatieve hoogstaande aluminium veranda’s zijn er in drie verschillende typen. Hierbij kunt u zelf de stijl, kleur en extra’s bepalen. Zo zijn er diverse uitbreidingsopties. We kunnen ledverlichting installeren of een terrasverwarmer leveren om ook in de koudere maanden gebruik te maken van uw overkapping in Etten-Leur. Maar u kunt er ook voor kiezen glazen schuifwanden toe te voegen aan de terrasoverkapping om zo een afgesloten tuinkamer te realiseren, waar u en uw gezin optimaal gebruik van kunnen maken. We bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Bezoek onze showroom

Bent u geïnteresseerd in de toevoeging van een overkapping in uw tuin maar twijfelt u nog over de juiste invulling? Dan kunt u altijd langskomen in onze inspirerende showroom in Goirle. Hier kunnen we onze modellen aan u demonstreren en kunt u zelf kijken wat past in uw tuin. U vindt hier al onze artikelen voor in uw tuin in Etten-Leur, van veranda’s tot carports en van zonwering tot schuttingen. Heeft u nog vragen over uw overkapping? Onze deskundige medewerkers geven u graag advies op maat over alle mogelijkheden. Zo zorgen we er samen voor dat u een perfecte overkapping krijgt in uw tuin waar u het hele jaar buiten kunt zijn.

Kies uw overkapping in Etten-Leur

Heeft u altijd al meer gebruik willen maken van uw tuin maar wordt u beperkt door het weer en een gebruik aan ruimte om rustig te ontspannen? Dan is een overkapping in uw tuin in Etten-Leur de oplossing. Outdoor Pleasure helpt u graag aan een voor u gewenste tuinoverkapping die helemaal aansluit op uw behoeften en stijl. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.