Inspirerende showroom

Jarenlange garantie

Montage door vaklieden

Ruime ervaring

Plissé gordijnen

Een stijlvolle oplossing voor kunststof, aluminium, houten kozijnen én draaikiep ramen

Outdoor Pleasure heeft plissé raamdecoratie van KeJe in het assortiment. De plissé raamdecoratie is speciaal voor kunststof, aluminium of houten kozijnen ontwikkeld. Deze plissé gordijnen zijn geïntegreerd in een aluminium frame en zijn door middel van dubbelzijdig magneet- staalband bevestigd op de glaslatten van het kozijn. Schroeven en boren in het kozijn is niet nodig en de montage is daardoor in enkele minuten gebeurd.

Luxe raamdecoratie

Plissé gordijnen van KeJe zijn door hun luxe uitstraling ideaal als raamdecoratie. De geplooide stof zorgt voor een karakteristieke uitstraling. Plissé gordijnen bestaan uit strak gevouwen en geplooide stof, “plissé” betekent in het Frans geplooid. De vouwen en plooien in de stof geven een aangename en natuurlijke lichtinval aan de woonruimte. De plissé gordijnen zijn in een aluminium frame verwerkt en blijven goed op hun plaats in het raamkozijn. Zelfs bij draaikiep ramen blijven ze in model en zodoende kunnen de ramen op elke stand open blijven staan. Het plissé gordijn past u volledig aan op uw interieur.

Een stijlvolle en mooie oplossing voor elk raam

Met plissé gordijnen heeft u een spel van licht en decoratie in uw woning. Van decoratief tot verduisterend. Er is keuze uit verschillende kleuren en geplisseerde stoffen, transparante, semi-transparante en verduisterende stof. De raamdecoratie maatwerk, passend bij uw kozijn.

Contact

Heeft u interesse in een plissé raamgordijnen als raamdecoratie of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Outdoor Pleasure via het contactformulier of vraag een offerte op maat aan.