Inspirerende showroom

Jarenlange garantie

Montage door vaklieden

Ruime ervaring

Overkapping Waalwijk

Wilt u een overkapping voor in de tuin van uw woning of bedrijfspand in Waalwijk? Outdoor Pleasure zorgt voor extra leefruimte waar u het hele jaar gebruik van kan maken. Als verandaspecialist zijn we experts in het op maat maken van overkappingen voor in uw tuin. Bij ons kunt u rekenen op echt vakwerk tegen een scherpe prijs.

Voor meer informatie over alle terrasoverkappingen kunt u altijd contact opnemen. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Locatiebepaling van uw overkapping in Waalwijk

Bij het kiezen van een overkapping is de locatiebepaling allereerst een belangrijk punt. Voor het plaatsen van een overkapping in de tuin moet u rekening houden met een aantal aspecten. Hoe is de zonligging bijvoorbeeld en hoe staat de wind in uw tuin? Dat zijn zaken die bepalend zijn voor de beste locatie van tuinoverkapping. Er zijn bovendien meerdere mogelijkheden. Zo kunt u uw huis verlengen met een overkapping die aansluit op uw woning.

Maar het is ook goed mogelijk om een aparte overkapping in de tuin te zetten om echt meer buiten te kunnen zijn. U bepaalt zelf waar u hem wilt hebben en wij komen hem vervolgens voor u plaatsen.

Heeft u hulp nodig bij de locatiebepaling? Schakel dan onze deskundige medewerkers in voor advies. Wij kijken graag wat er bij u in Waalwijk mogelijk is.

Veranda op maat

Ieder mens is anders en heeft andere wensen. Zo is ook ieder huis anders. Dat maakt het uitkiezen van een overkapping maatwerk waarbij gekeken moet worden naar specifieke wensen en naar wat er past bij uw woning. Daarom kunt u bij Outdoor Pleasure zelf bepalen wat voor overkapping u in de tuin wilt hebben.

We hebben verschillende type terrasoverkappingen waarbij u zelf de kleur, maat en opties kunt uitkiezen. Wij leveren topkwaliteit overkappingen van Verasol, een vooraanstaand merk op het gebied van veranda’s. Deze tuinoverkappingen kunnen op maat gemaakt worden zodat deze altijd past in uw tuin in Waalwijk.

Bij het samenstellen van uw overkapping kunt u altijd de hulp inschakelen van onze specialisten. Samen zorgen we ervoor dat u een veranda krijgt die aansluit op uw wensen en uw woning.

Verasol Lounge

Een vrijstaande terrasoverkapping in uw tuin om met de familie in te zitten of om ontspannen een boek te lezen, dat is wat de Verasol Lounge u biedt. Een plek om te ontspannen midden in uw tuin waar u niet langer alleen in de zomermaanden plaats kunt nemen. Dankzij deze overkapping heeft u altijd een plek ter beschikking om met vrienden te zitten of om even van het buitenleven te genieten.

De Verasol Lounge kan worden uitgerust met een dak van polycarbonaat of glas. Ook de wanden kunnen naar wens worden ingericht met bijpassende aluminium panelen. Met behulp van glazen schuifwanden kunt u beschut zitten maar wel altijd van uw tuin genieten.

Bij Outdoor Pleasure kunnen we u ook voorzien van een tuinkamer in uw tuin in Waalwijk. Zo zit u afgeschermd van de weersomstandigheden maar profiteert u wel van de voordelen van het buiten zijn.

Overkapping laten plaatsen bij u in Waalwijk

Wilt u graag uw tuin uitbreiden met een prachtige overkapping waardoor u optimaal van het buitenleven kunt genieten? Wij komen graag bij u langs in Waalwijk om alles op te meten en de overkapping vakkundig bij u te laten plaatsen door ons montageteam.

Voor meer informatie over alle terrasoverkappingen kunt u altijd contact opnemen. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.