Inspirerende showroom

Jarenlange garantie

Montage door vaklieden

Ruime ervaring

Tuinkamer Tilburg

Wilt u graag een tuinkamer laten plaatsen in uw tuin in Tilburg? Deze aluminium toevoeging zorgt ervoor dat u al vroeg in het seizoen de stap naar buiten kunt zetten. Het is bovendien een prachtige aanvulling op uw woning waar u met trots uw gasten kunt ontvangen, bij mooi weer ook met de tuindeuren open.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Windvrij genieten in een tuinkamer in Tilburg

Een tuinkamer is een combinatie van een aluminium veranda en daarop aangesloten kozijnen of glazen schuifwanden. Deze stevige constructie zorgt voor een vrij uitzicht over de tuin, zonder dat u last heeft van de weersomstandigheden. U kunt beschermd van wind en regen gewoon genieten van het buiten zijn, het hele jaar door.

Bezoek in de tuin is altijd welkom en niet meer afhankelijk van het weer en u kunt zelf ook de rust meer opzoeken van uw eigen tuin in Tilburg. De tuinkamers van Outdoor Pleasure zijn bovendien afkomstig van vooraanstaand merk Verasol en bestaan uit een perfect sluitende en onderhoudsarme constructie.

Op maat gemaakte tuinkamer

Er zijn meerdere mogelijkheden om uw tuinkamer in Tilburg samen te stellen. We beschikken bij Outdoor Pleasure over negen aantrekkelijk geprijsde uitvoeringen in diverse kleuren en in verschillende maten. Maar u kunt ook een volledig op maat gemaakte tuinkamer bestellen die snel geleverd en bij u in de tuin gemonteerd wordt. U kunt hierbij kiezen uit talloze extra opties, dakbedekking, stijlen. Dit alles uiteraard in de op uw gewenste maat, wat zonder meerprijs wordt gerealiseerd.

Het is daarnaast ook mogelijk om uw bestaande tuinoverkapping of terrasoverkapping uit te breiden naar een tuinkamer. U kunt hierbij kiezen om de veranda aan te vullen met aluminium kozijnen of glazen schuifwanden. Onze vakmensen komen deze vervolgens de tuinkamer bij u in Tilburg inmeten en na productie vervolgens installeren.

Duurzame schuifwanden

De tuinkamer bestaat dus uit een aluminium constructie en daarop aangesloten wanden. Om optimaal van de tuin te kunnen blijven genieten gebruiken we hiervoor glazen schuifwanden. De schuifwanden zijn vervaardigd uit hoogwaardig veiligheidsglas en bieden u bescherming tegen de verschillende weersomstandigheden.

Deze duurzame schuifdeuren zijn volledig afsluitbaar met een cilinderslot waardoor het een geheel afgesloten aparte kamer wordt. De zijwanden zijn standaard voorzien van draai-kiepramen voor frisse lucht. U kunt als duurzame oplossing ook de zijwanden optioneel voorzien van draai-kiepwanden.

Een eigen tuinkamer in Tilburg

Wilt u meer uit uw tuin halen en vaker kunnen genieten van het buiten verblijven? Dankzij de tuinkamers van Outdoor Pleasure kunt u ook onder mindere weersomstandigheden plaatsnemen in de tuin. Onze experts adviseren u graag over de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.