Inspirerende showroom

Jarenlange garantie

Montage door vaklieden

Ruime ervaring

Carport Tilburg

Wilt u uw woning in Tilburg uitbreiden met een carport? Deze gemakkelijke overkapping geeft uw auto meer bescherming en zorgt voor minder problemen bij diverse weersomstandigheden. Outdoor Pleasure kan u snel en eenvoudig voorzien van een carport die uw auto optimaal beschermd.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bescherm uw auto met een carport in Tilburg

Een carport zorgt ervoor dat uw auto in Tilburg het hele jaar door meer beschermd wordt. Zo zorgt deze overkapping er in het voorjaar en tijdens de zomer voor dat uw auto goed beschermd wordt tegen schadelijk zonlicht. Maar ook uitwerpselen van vogels op uw auto zijn verleden tijd dankzij een carport.

In de herfst- en wintermaanden krijgt uw voertuig niet meer te maken met zware weeromstandigheden zoals neerslag. Vallende bladeren zijn ook geen probleem meer. Dit zorgt ervoor dat u auto droog en uit de zon staat, het hele jaar door. Bovendien geeft het u meer ruimte om de garage op een andere manier in te richten.

Vlak of gebogen

Bij Outdoor Pleasure leveren we carports die worden geproduceerd door Verasol, een vooraanstaand merk op het gebied van veranda’s en andere soorten overkappingen. U krijgt dan ook altijd een topkwaliteit overkapping, ook als het gaat om de bescherming van uw auto in Tilburg.

De carports komen in twee verschillende uitvoeringen: één met een vlakke dakconstructie en één met een gebogen dakconstructie. Ieder type constructie heeft zijn eigen stijl en is afhankelijk van uw wensen of uw type voertuig. Zo kan een camper makkelijk onder een gebogen carport. We kunnen de overkappingen in verschillende maatvoeringen leveren en voor de kleur kunt u kiezen uit wit en antraciet.

Gemakkelijk te plaatsen

De carporten van Outdoor Pleasure geven u meer gemak in huis. U hoeft de auto minder vaak te wassen en ook door de regen naar de auto lopen is verleden tijd.

Ook het plaatsen van de overkapping ter bescherming voor uw auto is vrij gemakkelijk. We kunnen deze eenvoudig los plaatsen aan uw woning waardoor er geen enkele bouwkundige aanpassing nodig is. Hiermee kunt u de carport ook voor andere doeleinden inzetten, zoals voor een terrasoverkapping of als losse overkapping voor boven een zwembad.

De carport is vrij eenvoudig zelf te installeren met het Verasol bouwpakket, maar u kunt uiteraard ook ons montageteam inschakelen die alles precies en vakkundig installeren.

Carport laten installeren in Tilburg

Wilt u graag een carport om uw auto het hele jaar door bescherming te geven tegen weersomstandigheden en overlast van vogels en bomen? Outdoor Pleasure geeft u een topkwaliteit carport tegen een scherpe prijs. Wij komen hem graag bij u installeren in Tilburg.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.