Inspirerende showroom

Jarenlange garantie

Montage door vaklieden

Ruime ervaring

Overkapping Tilburg

Zoekt u naar een overkapping voor in uw tuin in Tilburg? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Outdoor Pleasure is een verandaspecialist die speciaal op maat gemaakte overkappingen levert waardoor u het hele jaar kunt genieten van uw achtertuin. Wij brengen het buitenleven naar uw woning in Tilburg.

Meer buitenleven met een overkapping in Tilburg

Veel mensen genieten ervan om buiten te zijn. Maar waarom zou u dit beperken tot de lente en de zomer? Met een overkapping in uw tuin in Tilburg kunt u op een hele nieuwe manier genieten van het buiten zijn. U krijgt de mogelijkheid om in elk seizoen te genieten van de natuurlijke schoonheid van uw achtertuin. Met een overkapping inclusief glazen schuifdeuren creëert u ook meer leefruimte voor u en uw gezin. Door er een tuinkamer van te maken kunt u een zitkamer, eetkamer of kantoor in uw tuin inrichten. U kunt de overkapping zelf indelen zoals u hem wilt gebruiken. Met een losse terrasoverkapping kunt u tijdens de warme zomerdagen optimaal van de zon genieten, maar met een afgedichte veranda kunt u het hele jaar droog en beschut in de tuin vertoeven.

Snel schakelen

Bij de bestelling van een overkapping voor uw tuin wilt u geen maanden hoeven wachten tot deze daadwerkelijk geplaatst wordt. Daarom zorgen we er bij Outdoor Pleasure voor dat we snel kunnen schakelen en u niet eindeloos op het product hoeft te wachten. Onze veranda’s zijn afkomstig van het toonaangevende merk Verasol dat alleen topkwaliteit producten levert. Na aanschaf van een overkapping kunt u de hulp inschakelen van ons montageteam om deze te laten plaatsen bij u in Tilburg. Zo bent u verzekerd van een professionele montage en weet u zeker dat alles vakkundig geplaatst wordt.

Garantie

Zoals gezegd staat kwaliteit hoog in het vaandel bij ons overkappingen. U ontvangt hoogwaardige aluminium verandasystemen van Verasol die jarenlang mee kunnen. U krijgt bij aanschaf van een tuinoverkapping dan ook altijd de garantie dat u nog jaren kunt genieten van deze extra toevoeging in uw tuin in Tilburg. Onze producten zijn milieuvriendelijk, onderhoudsarm en komen met een jarenlange garantie. Zo weet u zeker dat u met onze eindproducten het plezier voor de lange termijn binnenhaalt. Onze medewerkers beschikken bovendien over de kennis en vaardigheden om alles voor u op maat te maken. Uw nieuwe overkapping is bij Outdoor Pleasure dan ook in goede handen.

Uw eigen overkapping in Tilburg

Wilt u graag een eigen overkapping die helemaal aansluit op uw woning in Tilburg? Bij Outdoor Pleasure bepaalt u zelf het eindresultaat. U kunt uw overkapping helemaal naar eigen wens inrichten, waarna onze monteurs het bij u komen plaatsen. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.