Inspirerende showroom

Jarenlange garantie

Montage door vaklieden

Ruime ervaring

Overkapping van uw tuin in Tilburg

Wilt u graag een overkapping in uw tuin in Tilburg om het buitenleven meer op te kunnen zoeken? Outdoor Pleasure is gespecialiseerd in het plaatsen van overkappingen in uw tuin die perfect aansluiten op uw eigen woning. Wij zorgen er samen met onze vakmensen voor dat u een tuinoverkapping krijgt die helemaal in uw stijl is. U kunt hierbij altijd rekenen op een scherp geprijsd model.

Overkapping afgestemd op uw tuin in Tilburg

Iedereen deelt zijn of haar tuin op een andere manier in. Met veel groen, een mooi terras of wellicht zelfs een vijver. Ook de vorm van de tuin en de specifieke indeling qua ruimte verschilt per huishouden. Wanneer u besluit een overkapping te nemen moet hier uiteraard goed naar gekeken worden. Ook als u een speciale terrasoverkapping achter in uw tuin wilt is dit natuurlijk mogelijk. De overkapping moet bovendien niet alleen aansluiten op uw tuin maar ook in lijn liggen met uw woning in Tilburg. Daarom kunt u bij ons kiezen uit diverse stijlen veranda’s die samengaan met zowel moderne als klassieke huizen en altijd in te passen zijn in uw tuin. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over wat past bij uw specifieke tuin en woning in Tilburg.

Voordelen

Het nemen van een overkapping in uw tuin brengt vele voordelen met zich mee. Naast dat u het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven en veel vaker plaats kunt nemen in uw tuin geeft u ook extra leefruimte. U en uw gezin krijgen een extra ruimte om in te ontspannen en gezellig samen te zijn. U kunt natuurlijk een terrasoverkapping laten installeren om in de warme zomerdagen beschermd te zijn tegen de zon en een plekje in de schaduw te kunnen opzoeken. Het is echter ook mogelijk om de veranda uit te breiden met glazen schuifwanden en er een tuinkamer van te maken, die kan dienstdoen als zitkamer, loungeruimte of zelfs als kantoor. Dankzij de wanden bent u namelijk tegen iedere weersomstandigheid beschermd. Een overkapping in uw tuin in Tilburg levert u dan ook vele voordelen op waar u het hele jaar van kan profiteren.

Vakkundige montage

Het uitkiezen van een geschikte overkapping voor uw tuin is pas het begin, want het is ook belangrijk dat deze zorgvuldig wordt geïnstalleerd op locatie bij u in Tilburg. Daarom zorgen we er bij Outdoor Pleasure voor dat we nadat uw veranda is geproduceerd ook uw overkapping komen monteren in uw tuin. Met behulp van een vakkundig montageteam wordt alles netjes en goed afgewerkt en komt de overkapping goed en stevig te staan. Hierdoor heeft u weinig onderhoud aan de constructie en kunt u profiteren van de duurzame producten. U krijgt hierbij bovendien altijd jarenlange garantie omdat wij geloven in de kwaliteit van onze overkappingen. We leveren niet voor niets veranda’s van het toonaangevende Verasol. Deze kwalitatief hoogstaande overkappingen zijn een verrijking voor uw tuin.

Specialist voor uw overkapping in de tuin in Tilburg

Wilt u graag een overkapping laten plaatsen in uw tuin maar twijfelt u over de juiste keuze? Schakel dan de hulp in van specialist Outdoor Pleasure. Wij denken graag met u mee om u een perfecte veranda te leveren. Uiteraard wordt deze bij u in de tuin in Tilburg gemonteerd en kunt u hier nog jaren van genieten. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem gerust contact op voor meer informatie.