Inspirerende showroom

Jarenlange garantie

Montage door vaklieden

Ruime ervaring

Veranda Etten-Leur

Heeft u altijd een veranda gewenst voor in uw achtertuin in Etten-Leur? Dan kunt u bij Outdoor Pleasure rekenen op vakkundige service en topkwaliteit producten.

Wij leveren en monteren de meest uiteenlopende veranda’s in uw tuin zodat deze volledig op uw wensen afgestemd is en past bij uw woning. Outdoor Pleasure is de specialist op het gebied van hoogwaardige tuinoverkappingen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Hoogwaardige veranda in Etten-Leur

Bij het uitkiezen van een veranda voor in uw tuin waar u het hele jaar gebruik van kunt maken is kwaliteit een essentieel onderdeel. Bij Outdoor Pleasure staan wij voor de kwaliteit van onze overkappingen waar u jarenlang van kunt genieten.

Wij zijn exclusief dealer van het vooraanstaande merk Verasol. Zij produceren hoogwaardige aluminium verandasystemen die al jaren toonaangevend zijn op het gebied van overkappingen. In ons assortiment vindt u drie type veranda’s: de Greenline, Profline en Highline overkapping.

Ieder type heeft specifieke kenmerken en kunt u uitbreiden naar wens. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van topkwaliteit overkappingen.

Snelle levering en montage

Wanneer u heeft besloten welke veranda past bij uw woning kunnen we bij Outdoor Pleasure snel schakelen. Daardoor heeft u de uitgekozen terrasoverkapping binnen enkele weken al binnen. We komen deze uiteraard bij in Etten-Leur afleveren.

U kunt hierbij natuurlijk ook kiezen om de complete veranda te laten monteren door ons vakkundige en ervaren montageteam. Zij zorgen ervoor dat alles nauwkeurig en veilig geïnstalleerd wordt zodat u de komende jaren nog van uw veranda kunt genieten. U krijgt bij ons ook altijd jarenlange garantie op al onze producten, want wij zijn zeker van de kwaliteit die we leveren.

Ruim assortiment

U kunt bij Outdoor Pleasure dus kiezen uit een aantal type overkappingen die u volledig naar eigen wens kunt u inrichten. Zo kunt u kiezen voor extra opties als heaters of ledverlichting, maar kunt u uw veranda ook uitbreiden naar een tuinkamer met behulp van glazen schuifwanden. Dit creëert een aparte ruimte die u volledig kunt afsluiten afhankelijk van de weersomstandigheden.

Maar Outdoor Pleasure heeft ook een groot aanbod aan artikelen om het buitenleven nog verder te veraangenamen. Zo hebben we diverse zonweringsproducten om schaduw te creëren wanneer u dat wenst en hebben we zelfs luxe spa’s. Ook voor de bescherming van uw auto kunt u bij ons terecht voor een professionele carport. Alles voor het buitenleven in uw tuin in Etten-Leur vindt u bij Outdoor Pleasure.

Bestel direct uw veranda in Etten-Leur

Wilt u een veranda laten plaatsen in uw tuin in Etten-Leur om zo meer van het buitenleven te kunnen genieten? Kies dan een van de tuinoverkappingen uit het ruime assortiment van Outdoor Pleasure. Wij komen graag bij u langs om alles te installeren en u de extra ruimte in de tuin te geven die past bij uw woning.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Dan bekijken we samen alle mogelijkheden voor uw tuin.