Inspirerende showroom

Jarenlange garantie

Montage door vaklieden

Ruime ervaring

Veranda Tilburg

Wenst u een veranda voor in uw achtertuin in Tilburg? Voor deze uitbreiding in uw tuin kunt u rekenen op de expertise van verandaspecialist Outdoor Pleasure.

Wij leveren en monteren diverse overkappingen voor in uw tuin die u volledig naar wens kan samenstellen. Het maakt Outdoor Pleasure de ideale partij om u te helpen bij het realiseren van uw gewenste tuinoverkapping.

Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Uw veranda in Tilburg optimaal samengesteld

U kunt veranda’s op verschillende manieren samenstellen. Het aanbod bij Outdoor Pleasure is namelijk zeer groot met diverse maten, kleuren, stijlen en materialen.

Om er voor te zorgen dat u een veranda krijgt die aan al uw wensen voldoet is het belangrijk om een aantal aspecten te bekijken voor u een keus maakt. Zo is de locatiebepaling belangrijk, want waar in de tuin moet de overkapping komen? Wilt u uw huis verlengen of wilt u een aparte overkapping in de tuin?

Daarbij moet u ook kijken naar de zonligging, regeninslag en windrichting, want dit heeft allemaal invloed op de uiteindelijke keuze. Wanneer u hier niet uitkomt kunt u altijd het advies inschakelen van onze deskundige medewerkers in Tilburg die met u in gesprek gaan om uw perfecte veranda samen te stellen.

Veranda op maat

Als u eenmaal besloten hebt hoe uw ideale veranda er uit moet komen te zien gaan wij voor u aan de slag. Allereerst komen we bij u langs in Tilburg om de tuin op te meten zodat we zeker zijn dat alles goed aansluit. Vervolgens wordt de veranda voor u op maat gemaakt. Hierdoor bent u verzekerd van een passende terrasoverkapping bij u in Tilburg.

Het op maat laten maken van uw veranda doen wij overigens zonder meerprijs, dus u profiteert altijd van scherpe prijzen voor de overkapping. Wij leveren bovendien veranda’s van topmerk Verasol dat altijd gebruik maakt van hoogwaardig aluminium voor de producten. Zo krijgt u altijd een topkwaliteit veranda.

Uitbreidingen veranda

Wilt u uw veranda in Tilburg helemaal perfect inrichten? Dan krijgt u bij Outdoor Pleasure ook nog de keuze uit een aantal extra’s, waarmee u de overkapping kunt uitbreiden. Zo hebben we bijvoorbeeld de beschikking over glazen schuifdeuren van hoogwaardig veiligheidsglas, waarmee u de veranda kunt uitbreiden tot een echte tuinkamer. Zo bent u altijd beschermd tegen de weersomstandigheden.

Ook voor koudere maanden kunt u extra’s aanschaffen, zoals een terrasverwarmer. Wilt u ook na zonsondergang nog in de tuin kunnen zitten met bezoek? Dan kunnen we ook ledverlichting monteren in uw veranda. Alles om de perfecte plek in uw tuin te creëren vindt u bij Outdoor Pleasure.

Uw eigen unieke veranda in Tilburg

Wilt u graag uw eigen veranda helemaal tot in detail samenstellen zodat het past bij uw specifieke wensen voor uw woning en tuin? Dat maken we bij Outdoor Pleasure graag voor u mogelijk. We kunnen u tijdens het gehele traject adviseren.

Kom vooral eens langs in onze showroom om de verschillende modellen te bekijken of neem contact op voor meer informatie. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.